Aanmelden

Voordat u op onze wachtlijst geplaatst kunt worden voor een intake, hebben wij een verwijsbrief nodig. Deze kan uw huisarts naar ons versturen via Zorgdomein. Medisch specialisten en jeugdartsen mogen ook doorverwijzen.

Wanneer wij de verwijsbrief hebben ontvangen, maken wij een cliëntdossier voor u aan. U ontvangt automatisch een validatiebericht voor uw mobiele nummer en e-mail. Wanneer u deze gevalideerd heeft ontvangt u een uitnodiging voor het patiëntportaal en plaatsen wij u op onze wachtlijst.

Onze actuele wachttijd vindt u op de pagina wachttijd. Wij plannen 8 weken van te voren een intake in. Het secretariaat zal dan per mail of telefoon contact met u opnemen.

Afhankelijk of u een verwijsbrief heeft voor SGGZ of BGGZ plannen wij ook een 2e intake gesprek, daarna volgt een advies gesprek. Tijdens het advies gesprek wordt het behandelplan opgesteld en wordt u geïnformeerd welke behandelaar u wordt. Deze intake afspraken worden óm de week gepland. Uw behandelaar neemt na het advies gesprek contact met u op voor het inplannen van een eerste afspraak.

Meer informatie betreft de intake vindt u in ons professioneel statuur onder het kopje contact. 

Tot uw eerste intake afspraak bij ons, valt u onder de verantwoordelijkheid van uw huisarts.